...voor een goede houding en beter bewegen!

Slaapoefentherapie

 

Wilt u snel in slaap (leren) vallen?

Steeds meer mensen slapen slecht. Het kan zijn dat u moeite heeft met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden of een combinatie hiervan. Heeft u last van vermoeidheidsklachten, erg slaperig zijn, concentratieproblemen, vergeetachtigheid, een kort lontje of piekeren?

Er is iets aan te doen! Namelijk slaaptherapie. Je kan hiervoor terecht bij het beweegpunt in Vlissingen of bij Akkerman Therapeuten in Middelburg.

Slaap oefentherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering onder de oefentherapie.

 

Slaap oefentherapie

De dag beïnvloed de nacht en een slechte nacht heeft invloed op de dag. Wanneer iemand slecht slaapt of slaap te kort komt heeft hier overdag last van. Daarnaast beïnvloeden het gevoel, denken, handelen en omgeving de nachtrust. Een slaapprobleem is daardoor een 24 uurs probleem. Chronische slapeloosheid heeft gevolgen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat het leidt tot een verhoogde kans op hart- en vaatziekten, diabetes type2, overgewicht, alzheimer, borstkanker, chronische pijn, angst, depressie en (verkeers) ongevallen.

 

Onze aanpak

Wij zijn specialist in het bereiken van positieve (gedrags) veranderingen. We werken aan de duur, de kwaliteit en het tijdstip van de slaap. Zowel de dag als de nacht nemen we onder de loep. We doorbreken de vicieuze cirkels waarin u terecht bent gekomen met slaapproblemen. Therapie kan bestaan uit:

 

Vergoeding

De behandeling wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. We zijn direct toegankelijk, er daardoor geen verwijzing van een arts noodzakelijk.

 

 

Het Beweegpunt

Hella Wams 

Dreesstraat 2
4384DC Vlissingen
T: 0118 46 47 60
E: info@hetbeweegpunt.nl